Parhaat rekrytointi käytänteet osaksi yrityksesi vakiintuneita toimintoja

Tarjoamme palvelua joka käsittää vaiheittaisen hakuprosessin suunnittelun ja toteutuksen osittain tai kokonaan yhdessä yrityksesi kanssa. Rekrytointiprosessimme huomioi vaiheittaisesti erilaisia osaamisen tavoitteita koskien rekrytointia ja eri osaamisen alueita organisaatiossa. kts. rekrytointipalvelu

Henkilöstövuokraus

Resopti henkilöstöpalvelu tarjoaa tilapäishenkilöstöä tehtäviin, jossa vaaditaan ammattipätevyyttä ja/tai erityisiä osaamisia. Tällaisia ovat mm. Myynnin ja asiakaspalvelun osaamiset ja toimialat joissa osaamisen tunnistamisen kautta saavutetaan onnistunut rekrytointi. 

Voit lähestyä tästä linkistä meitä vuokrahenkilöstö kysymyksissäsi.

Meistä

Resopti henkilöstöpalvelu Oy tarjoaa henkilöstön hallintaan ja kehittämiseen liittyviä palveluita innovaatioita yrityksille. Näitä voivat olla ovat työntekijöiden vuokraus asiakasyrityksille, henkilöstösuunnittelu- ja henkilöstön rekrytointi asiakkaillemme. Toiminta-ajatuksena on auttaa yrityksiä henkilöstön potentiaalin havaitsemisessa ja sen liittämisessä yrityksen strategiaan, aktiivisella ja jatkuvalla henkilöstösuunnittelulla sekä kehittämällä verkostomaisia toimintamalleja asiakkaillemme. 

Ota yhteyttä jo tänään ja varaa aika asiakasneuvotteluun 100% luottamuksella.  RESOPTI HENKILÖSTÖPALVELU OY

Kappelitie 6 B FI-02200 ESPOO www.resopti.fi Puhelin: + 358 (0)40 900 2243 Email: info@resopti.fi