Resopti on (1)

Parhaat rekry käytänteet osaksi yrityksesi vakiintuneita toimintoja.

Rekrytoinnin ja henkilövalinnan kautta yrityksen osaamisen kehittäminen saa alkunsa.  Oikean henkilön osaaminen ratkaisee. Rekrytointiprosessi on myös vuorovaikutteinen tapahtuma, jonka aikainen suunnitelty rekrytointiviestintä mahdollistaa paremman asiakaskokemuksen hakijalle. Rekrytointiprosessia on mahdollista tehostaa kehittämällä henkilöstöhallinnon ja esimiesten keskinäistä yhteistyötä sekä tarkentamalla ja selkiyttämällä edellisten rooleja ja vastuita.

Katso tästä rekrytointipalvelumme .

Työhyvinvoinnin johtaminen asiakaskokemuksen lähteenä

Useissa kotimaisissa ja kansainvälisissä tutkimuksissa tyytymättömyys työpaikalla johtuu huonosta johtamisesta. Oli niin tai näin, meidän näkemyksemme on että jokainen organisaatio voi kehittää toimintamallejaan ja henkilöstökäytäntöjään ja näin lisätä hyvinvointia. Työtyytyväisyys, henkilöstön sitoutuminen ja työssä voimaantuminen ovat tulosta hyvästä työhyvinvoinnin johtamisesta.

Tarjoamme asiakkaillemme hyvinvoinnin johtamisen työkaluna Wellbeing at work-  työhyvinvoinnin johtamisen ohjelmisto toteuttaa kehittämistä koetuilla ja työhön vaikuttavilla. keinoin voidaan kohdentaa työhyvinvoinnin johtamisen resursseja prosesseihin ja eri henkilöstöryhmiin ja tiimeihin, nopeasti ja seurata niiden vaikutuksia eri  reaaliajassa.

RESOPTI HENKILÖSTÖPALVELU OY

Kappelitie 6 B FI-02200 ESPOO www.resopti.fi Puhelin: + 358 (0)40 900 2243 Email: info@resopti.fi