Asiakasyrityksemme hakee palvelukseensa vakituiseen työsuhteeseen vastaavaa mestaria.

 Yritys tekee niin korjausrakentamista kuin uudisrakentamista. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Uudellamaalla.

Katso ilmoituksemme alla ja täytä hakemus. Löydä linkin sivun lopusta.

HAEMME VASTAAVAA MESTARIA ASIAKKAALLEMME!

Asiakasyrityksemme hakee palvelukseensa vakituiseen työsuhteeseen vastaavaa mestaria.

 Yritys tekee niin korjausrakentamista kuin uudisrakentamista. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Uudellamaalla.

Työtehtävän kuvaus

Sinulla on jo kokemusta vastaavan rakennusmestarin tehtävistä. Tehtäviisi kuuluvat vastaavana mestarina kohdesuunnittelu ja tarvittavat hankinnat sekä vastaat siitä että työkohteet valmistuvat sovitussa aikataulussa. Lisäksi odotamme tarjouslaskennan osaamista. Työssäsi voit vaihtuvien tilanteiden mukaan osallistua kokonaisvaltaisesti eri hankkeisiin suunnittelusta aina luovutukseen asti. Teet työtä asiakaslähtöisesti ja osaat johtaa työmaita.  Koulutukseltasi olet DI-, rakennusinsinööri tai rakennusteknikko. Kaikki muu alan kokemus lasketaan eduksi.

Odotamme sinulta itsenäistä ja ammattimaista otetta, joustavuutta ja halua tehdä laadukasta työtä. Työtä ei kvartaalitalouden ehdoilla vaan laatu ja asiakastyytyväisyys sekä hyvä työilmapiiri ovat tärkeitä.

 Mitä tarjoamme

Tarjoamme näköalapaikan kehittyvässä rakennuslana yrityksessä. Projektien ja hankkeiden toteutuksessa hyödynnetään uutta tekniikkaa töiden hallinnassa ja matalassa organisaatiossa pääset vaikuttamaan tulokseen suoraan sekä kehittämään eri osaamisia ja vahvuuksiasi. Työtehtävä on itsenäinen ja vaikutat itse työviikkosi suunnittelun ja työtehtäviin. Hoidat sovitut työt ja tehtävät ajallaan korjausrakennuksen kohteissa. Saat mukavat työkaverit sekä mahdollisuuden kehittyä yrityksen mukana erilaisissa tehtävissä mielenkiintoisten kohteiden ja monipuolisen rakentamisen parissa.

Yrityksen arvoja ovat hyvä henki kiireen keskellä, henkilöstön hyvinvointi ja vakaan toimintamallin noudattaminen. Yrityksellä on hyvät suhteet tilaajiin ja asiakkaisiin, joiden suhteen vaaliminen on keskiössä. Yrityksen henkilöstö koostuu pitkän linjan rakentajista ja toimialan moniosaajista, jossa toimitaan matalan organisaation mallilla ilman turhia rakenteita ja väliportaita. Työt tehdään ajallaan ja ohjatusti.

Kyseessä on vakituinen työsuhde ja suorarekrytointi Resopti Oy:n toimiessa hakukonsulttina asiakasyritykselle. 

Lähetä hakemuksesi kotisivujemme kautta resopti.fi/tyonhakija tai suoraan sähköpostitse osoitteeseen  info@resopti.fi tai soita 0409002243. Vastaamme puhelintiedusteluihin. Voit laittaa tekstiviestin tai whatsup, jos emme vastaa. Olemme aina yhteydessä hakemuksen lähettäneisiin. Terveisin Resopti henkilöstöpalvelu Oy www.resopti.fi