Oikeaa ja aitoa rekrytointiviestintää

Oikeat sisällöt ja tehokkaat rekrytointikanavat, viestisi sisältö sekä työnantajakuva ovat keskeisiä hyvien kandidaattien löytämisessä ja onnituneessa rekrytoinnissa. Miten kanavanne ja sisältönne tavoittavat hakijat?

Autamme hankkimaan oikea-aikaista osaamista ja pätevää henkilöstöä rekrytoimalla ja vuokraamalla osaajia käyttöönne. Katso rekrytointipalvelustamme lisää tai täytä yhteydenottolomake sivuiltamme niin olemme sinuun yhteydessä nopeasti.
Toimiiko homma jo mutta haluaako yrityksesti vielä paremmaksi rekrytoijaksi?

Rekrytointikonsulttimme auttavat yrityksesi rekrytoinnin ja suunnittelijoina. Autamme yksittäisissä  rekrytoinneissa tai laajemmissa rekrytointikampanjoissa. Lisäksi tuemme organisaatioita rekrytointiprosessien yhdenmukaistamisessa ja tehostamisessa.  Kerromme mielellämme työnantajakuvan kehittämisestä sekä parhaiden hr käytäntöjen mahdollisuuksista  liiketoiminnan kasvun tukena.

Rekrytoinnin maisemassa ja kentällä nousee jatkuvasti esiin uusia imiöitä ja tapoja tehokkaan rekrytoinnin tueksi.  Me Resoptissa seuraamme mitä rekrytointialalla tapahtuu.

 

 

Ketterä HR -tarpeesi mukaan.

Toiminta-ajatuksena on auttaa yrityksiä henkilöstön kehityspotentiaalin havaitsemisessa ja  sen liittämisessä strategisesti yrityksen menestykseen, aktiivisella ja jatkuvalla henkilöstön kehittämisellä sekä luomalla uusia innovatiisia toimintamalleja.  

info@resopti.fi       +358 40 9002243

RESOPTI HENKILÖSTÖPALVELU OY

Kappelitie 6 B FI-02200 ESPOO www.resopti.fi Puhelin: + 358 (0)40 900 2243 Email: info@resopti.f